Hansa Bussiliinide käive kasvas mullu 10 miljoni euro lähedale

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansa Bussiliinide bussid.
Hansa Bussiliinide bussid. Foto: Hansa Bussiliinid

Hansa Bussiliinide 2016. aasta käive oli 9,28 miljonit eurot, mis on ligi poole võrra enam võrreldes 2015. aastaga.

Kui 2015. aastal läbisid Hansa Bussiliinide bussid 5,6 miljonit kilomeetrit, siis 2016. aastal kogunes kilomeetreid 50 protsendi võrra enam. 

Hansa Bussiliinide juhatuse liikme Andres Puskari sõnul on kasvu taga teenindavate maakonnaliinide lisandumine ning tellimusvedude osakaalu suurenemine.

«Eelmisel aastal alustasime 28 bussiga Võru maakonnaliinide teenindamist ja aasta varem tõime 25 bussi Rapla maakonnaliinidele, mis moodustab kokku ligi 40 protsenti meie praegusest bussipargist. Samuti uuendame iga-aastaselt bussiparki, tänu millele on suurenenud ka tellimusvedude osakaal. Lisaks liinivedudele tegeleme igapäevaselt ka koolilaste ja töötajate veoga ning teenindame seltskonna- ja ärireise. Põhirõhk on turvalisuse, mugavuse ja kvaliteetse teeninduse tagamisel ning uued bussid võimaldavad seda kõike pakkuda veelgi kõrgemal tasemel», ütles Puskar.

Hansa Bussiliinid on Hansa Gruppi kuuluv ettevõte, mis teenindab maakonnaliine Pärnu, Viljandi, Rapla, Võru ja Hiiu maakondades, teostab kommertsliinivedusid ja osutab tellimusvedusid üle Eesti. Hansa Bussiliinide bussiparki kuulub 135 bussi ja ettevõte annab tööd 230 inimesele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles