PKC koondatutest pole tööd leidnud 209 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondamine PKC Eesti tehases. PKC Eesti juht Merle Montgomery
Koondamine PKC Eesti tehases. PKC Eesti juht Merle Montgomery Foto: Mihkel Maripuu

Alates PKC mullu veebruaris avaldatud teatest, et firma sulgeb Keila tehase ja koondab kõik töötajad, on koondatutest uue töö leidnud 133 inimest, töötuna on praegu arvel 209 endist PKC töötajat.

«Kolmapäevase seisuga on Tallinna ja Harjumaa osakonnas töötuna arvel 193 inimest ja Läänemaa osakonnas 16 inimest, kes koondati PKC Eestist alates 2016. aastast,» ütles töötukassa avalike suhete juht Erko Vanatalu BNS-ile.

Veel mullu 8. novembri seisuga oli koondatutest uue töö leidnud 71 inimest ja töötuna oli arvel 118 inimest.

2016. aasta algusest on end töötukassa Tallinna ja Harjumaa osakonnas PKC koondatutest töötuks registreerinud kokku 334 inimest, seejuures sel aastal 76 inimest. Läänemaa osakonnas on samal perioodil end töötuks registreerinud 30 inimest. Kokku on PKC koondatutest end seega töötuks registreerinud 364 inimest.

Töötukassas on enda arveloleku koondatutest lõpetanud 156 inimest. Tallinna ja Harjumaa osakonnas on seda teinud 142 inimest, kellest 133 siirdusid tööle. Läänemaa osakonnas on seda teinud 14 inimest, kellest kõik siirdusid tööle.

Koondamishüvitist on 18. jaanuari seisuga makstud kokku 373 PKC koondatule, kellest meeste osatähtsus on vaid 6 protsenti, pensioniealisi on neist 11 protsenti. Hüvitise saajatest oli aastalõpuga seisuga ennast töötuks registreerinud veel 207 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles