Milliseid kelli kannavad eriti jõukad mehed?

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõukate kellamaitse varieerub seinast seina.
Jõukate kellamaitse varieerub seinast seina. Foto: DEIDRE SCHOO/NYT

Ülevaatest finantsmaailma jõukamate meeste käekelladest selgub, et üks mees on oma kella eest maksnud rohkem kui oma maja eest, kirjutab Businessinsider.

Sellist kella kannab Warren Buffett.
Sellist kella kannab Warren Buffett. Foto: chrono24

Legendaarne investor Warren Buffett on tuntud oma kokkuhoidlikkuse poolest. Ta elab ikka veel majas, mille ostis 1957. aastal 31 500 dollari eest ning tal pole nutitelefoni. See-eest on tal aga 34 050 dollarit maksev käekell Rolex Day Date President. Ilma selle kuldse kellata nähakse Buffettit harva.

Morgan Stanley juht James Gorman on temast tehtud piltidel erinevate kelladega, kuid viimati on teda nähtud kandmas hõbedast Rolex Daytonat. Amazonist saab selle kella osta 12 200 dollari eest.

UBS grupi juht Sergio Ermotti kannab kuldset Rolex Daytonat. Selle kella hind on umbes 13 995 dollarit.

Seda suhteliselt odavat kella armastab Goldman Sachsi president.
Seda suhteliselt odavat kella armastab Goldman Sachsi president. Foto: shinola.com

Goldman Sachsi president David Solomon on käekellade osas aga lihtne mees. Tema kantav kell Shinola Runwell Chronograph maksab vaid 750 dollarit.

See kell maksab vaid 150 dollari ringis.
See kell maksab vaid 150 dollari ringis. Foto: Swatch.com

Riskikapitalifirma Blackstone Grupi juht Stephen A. Schwarzman lepib aga veel vähemaga. Tema Swatch Sistem51 maksab vaid 150 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles