Kinnisvarafirma: kõige suurem huvi on investeerimiskorterite vastu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partneri elamispindade grupi juhi Mihkel Oiderma sõnul on elamuturg endisest aktiivsem, kuid nemad panustavad eelkõige kruntidele. Pildil poseerib Oiderma Viimsis asuvate Loosivälja kruntide ees.
1Partneri elamispindade grupi juhi Mihkel Oiderma sõnul on elamuturg endisest aktiivsem, kuid nemad panustavad eelkõige kruntidele. Pildil poseerib Oiderma Viimsis asuvate Loosivälja kruntide ees. Foto: Erik Prozes

Kõige suurem huvi on hetkel ja on olnud ka eelmise aasta seisuga nö investeerimiskorteritesse ja ehk pigem selliste vastu, millele mõnes mõttes tavainimese hammas peale hakkab, kirjeldas Tallinna korteriturgu ERRi uudisteportaalile 1Partner Kinnisvara elamispindade grupi juht Mihkel Oiderma.

«Mõnes mõttes on tänane turuseis justkui pea peale keeratud - ei toimi sellised tavalised või meile harjumuspärased skeemid, kus öeldakse, et kinnisvaraturgu toidavad sünd-surm ja kokku-lahkukolimine. Ikkagi harjumatult palju on tänases seisus neid, kes ei osta otsesest vajadusest, vaid tulevikuks lastele vms,» tõdes Oiderma.

«Stabiilne majanduskeskkond ja me oleme jõudnud sinna ajajärku, kus paljudel on tänaseks nö esimene laen makstud ja kui palk lubab, siis miks mitte teine kinnisvara lisaks osta, kas siis investeeringuks või lastele. Sellest on päris palju juttu olnud, et inimestel seisab arvetel vaba raha, üsna mõistlik ja arusaadav, et suur osa sellest jõuab kinnisvaraturule.»

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles