Alan Vaht lahkub Olerexist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Vaht pressikonverentsil.
Alan Vaht pressikonverentsil. Foto: Erik Prozes / Postimees

Kütusefirma Olerexi endine juhatuse liige Alan Vaht lahkub ettevõttest omal soovil. Talle on tehtud kütusesektoris ka juba uus tööpakkumine.  

«See on minu enda sisemine pikalt kaalutletud otsus, mis sündis nädalavahetusel mõeldes. Nõukogu ja omanike ettepanek oli selgelt jätkata, teatud asjaolusid arvestades leidsin, et ma ei saa jätkata,» ütles Vaht BNSile.

«Ma hetkel võtan rahulikult, hea tunne on see vaba mehena, saan tegeleda oma asjade, pere ja lastega,» sõnas Vaht. «Homme on mul esimene kohtumine, kus soovitakse mind oma meeskonda, eks siis paistab.» Vaht märkis, et pakkumine on talle tulnud samuti kütusesektorist, kuid see polnud tema lahkumise põhjus.

Alates 25. jaanuarist korraldas kütusefirma Olerex ringi ettevõtte juhatuse koosseisu ning juhatus jätkab üheliikmelisena – ettevõtte juhatusse kuulub Andres Linnas, kes on ka üks Olerexi kahest omanikust.

Ettevõte teatas, et senistele juhatuse liikmetele Piret Millerile, Alan Vahtile ja Kristin Kaasikule tehakse ettepanek Olerexis jätkamiseks lähinädalate jooksul.

«Olerexi eesmärk on saavutada suunanäitaja positsioon kütuste jaemüügi turul. Oleme paika saanud ettevõtte pikaajalise arengustrateegia, mis nõuab senise juhtimissüsteemi ümberkorraldamist,» sõnas ettevõtte üks omanikest Andres Linnas pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles