Pinterest Lens on kui asjade Shazam

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinterestis saab nüüd huvipakkuvat infot otsida foto järgi.
Pinterestis saab nüüd huvipakkuvat infot otsida foto järgi. Foto: Youtube

Pinteresti uus otsingutööriist Lens aitab foto järgi leida seotud teemasid, pilte ja ideid, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.

Praegu veel beta-faasis Lens toimib järgmiselt, ava telefonis Pinteresti rakenduses Lens ning suuna kaamera huvitavale objektile – tulemuseks saad palju huvitavat infot ja sarnaste esemete pilte. Lens`i idee seisneb selles, et otsingumootoris võib sõnadega kirjeldades hätta jääda ning palju lihtsam on pildi järgi otsida. Lisaks võtab Lens pildilt kaasa ka konteksti, näiteks kui kasutaja pildistab öökapil olevat kella, siis Lens leiab palju variante kodusisustusest, kus kella on sisustuselemendina kasutatud.

Lens rakendus areneb kasutamise käigus ning jätab meelde ka kasutaja eelistused, et hiljem talle meeldivamat sisu näidata.

Lens`i põhiliseks kasutusviisiks saab suure tõenäosusega kodusisustuse ideede otsimine, garderoobi uuendamisideede leidmine ja uute põnevate toiduretseptide seas sobramine.

Lisaks tuleb Pinterestile uus funktsioon, mille abil saab otsida kindlat objekti Pinterestist leitud pildilt. Selleks et ühte kindlat eset pildil otsida, tuleb sellele klikata ning Pinterest näitab menüüs sarnaseid tooteid koos edasimüüjate infoga, sealhulgas hind ja bränd. See säästab kasutaja aega ning on mugav tööriist ka ettevõtetele, kes turundavad Pinterestis.

Teistegi põnevate tehnoloogiauudistega kursis olemiseks, külasta tehnoloogiaportaali Digitark.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles