Märjamaal avati esimene Circle K värvides teenindusjaam

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märjamaa uus teenindusjaam.
Märjamaa uus teenindusjaam. Foto: Andres Raudjalg

Märjamaal ehitati esimene Statoili tankla ümber Circle K värvides teenindusjaamaks ning panustati selle uuendamisse üle miljoni euro.

«Statoili teenindusjaamade üleminekuprotsess Circle K värvidesse algab kevadel, kuid Märjamaa teenindusjaamas otsustasime juba nüüd uue kaubamärgi kasutusele võtta – nii on klientidel aega uue nimega harjuda ning meie saame uue brändi elemente enne suurprojekti testida,» märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

Üleminek uuele Circle K kaubamärgile on tema sõnul ettevalmistusfaasis ning toimub tanklates sujuvalt sügiseni. Muudatus tähendab kliendile eelkõige vaid nimevahetust ning kõik Statoili senised tooted ja teenused jäävad alles. Samuti ei plaanita muudatusi teha teenindusjaamade ega töötajate arvus.

Mugavamaks teenindamiseks on klientidel võimalik auto pärast tankimist peatada või parkida otse maja ette, takistamata sealjuures teiste klientide ligipääsu tankimisalale. Kuna teenindusjaam asub tiheda liiklusega Via Baltica ääres, siis uuendati ja laiendati ehitustööde käigus ka veoautode tankimis- ja parkimisala. 

Tankimisalal on kõik tankurid varustatud makseterminalidega, et klient saaks tankimise järel kütuse eest koheselt tasuda ning poodi sisenemiseks saaks auto parkida poe ette parkimisalale.

Märjamaa teenindusjaama ehitustööde käigus rajati täiesti uus hoone, millega suurendati Circle K mugavuspoe pinda 160 ruutmeetrini.

Võrreldes seniste Statoili jaamadega on Märjamaal kasutusel ulatuslikum toiduvalmistamise ala, mis võimaldab laiendada nii tootevalikut kui tõsta ka teeninduskiirust. Lisaks on Circle K pood esmakordselt varustatud iseteeninduskassa ning digitaalsete ekraanidega, kus kliendid saavad tutvuda toidupakkumistega.

Kuna teenindusjaama hoone muutus oluliselt suuremaks, ehitati juurde tualettruume ning esmakordselt on Statoili/Circle K jaamas ka duširuum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles