Nordica reisijate arv kasvas jaanuaris 33 900 inimeseni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica avab mais liini Hamburgi.
Nordica avab mais liini Hamburgi. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tänavu jaanuaris teenindas Eesti lennufirma Nordica koostöös LOT Polish Airlines'iga ligikaudu 33 900 reisijat, mida on 77 protsenti rohkem kui mullu jaanuaris.

«Märkimisväärse kasvu taga on eelkõige asjaolu, et Nordica on kogunud aasta jooksul tublisti usaldusväärsust. Statistika kohaselt võime täna pidada iga viiendat reisijat oma püsikliendiks, kes on lennanud Nordicaga enam kui neli korda,» ütles Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm ettevõtte teatel.

«Püüame pakkuda Eesti inimestele eelkõige otselennu mugavust ja võimalust jõuda kiiresti sihtkohta. Arvuliselt kõige rohkem reisijaid lendas jaanuaris Nordicaga Tallinnast Müncheni ja Stockholmi suundadel, nendel liinidel lendame igapäevaselt mitu korda päevas. Lisaks ärireisijatele on München näiteks talveperioodil paljude jaoks sobiv sihtkoht ka suusapuhkuseks Alpides,» lisas Tamm.

Jaanuaris sooritas Nordica 816 liinilendu, millele lisandusid partneritele opereeritud lennud väljaspool Eestit. Tallinna lennujaama andmetel oli Nordica jaanuaris 22-protsendilise turuosaga Tallinnast enim lende teostanud lennufirma.

Lendude täpsus, mille puhul võetakse arvesse 15 minuti piires õigeaegselt väljunud lende, oli tänavu jaanuaris 85 protsenti ja lendude toimumise regulaarsus 99 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles