Pipedrive'i reegel: kolleegi tööpäeva ei tohi ära rikkuda

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive'i kontor.
Pipedrive'i kontor. Foto: Martin Ilustrumm

Möödunud aastal unelmate tööandjaks valitud Pipedrive'i kindel reegel on see, et kollegi päeva ei tohi ära rikkuda.

Müügijuhtimise tarkvara arendava Pipedrive'i juht Martin Henk rääkis, et heaks tööandjaks ei tee firmat mitte tasuta mahl külmkapis, vaid hästi valitud töötajad, kirjutab Äripäev.

Ettevõttel on väga väike tööjõuvoolavus. «On palju firmasid, kus öeldaksegi, et palka kiiresti ja lase kiiresti lahti, kuid oleme otsustanud, et meie nii teha ei taha. Meie palkamise protsess on pikk ja keeruline – tahame enne inimese tööle võtmist selgeks saada, kas see inimene sobib meile ja kas me sobime ka talle. Kui inimesed on juba palgatud, siis teeme kõik, et neil Pipedrive’is töötades hea oleks,» rääkis Henk.

«Kui saime eelmisel aastal Eesti unelmate tööandja tiitli, tegi meedia suurt kära selle ümber, et meil on uhke kontor ja töötajad saavad külmkapist tasuta mahla. Lugedes hiljem töötajate ankeete, mis konkursile esitati, sain aru, et 80% inimestest mainisid hoopis töökaaslasi – meil on toredad inimesed, kellega on väga hea töötada ja mõnus tööl olla,» lisas ta.

«Üks väga oluline väärtus ongi see, et ei tohi teise inimese päeva ära rikkuda. Loomulikult on oluline sisemine tung – me ei taha otseselt kedagi motiveerida ja eeldame, et inimesed, kes on tööle tulnud, tahavad ka tööd teha, nad tahavad ise paremaks saada ja areneda,» kirjeldas ettevõtte juht.

Henki sõnul läheb Pipedrive'il väga hästi, kuna nad kahekordistavad iga aastaga nii inimeste ja klientide arvu kui ka käivet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles