Urve Palo: meeleavaldused ei lähe ka Eestist mööda (3)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusminister Urve Palo.
Ettevõtlusminister Urve Palo. Foto: Tairo Lutter

Lähima kümne aasta jooksul kaob robootika arengu tõttu kogu maailmast kümneid miljoneid töökohti ning see käivitab negatiivsete sündmuste ahela, kirjutab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo.

«Sotsiaalne lõhestumine, sissetulekute ebavõrdne jaotus ja riikidevahelise koostöö vähenemine toovad kaasa solidaarsuse kadumise, rahulolematuse, sotsiaalse tõrjutuse ja seejärel juba meeleavaldused. Need on trendid, mis ei lähe Eestist mööda,» kirjutab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo 26. jaanuaril ilmunud Äripäeva tööstuse erilehes.

«Eksperdid tõdevad, et ülemaailmset stabiilsust ohustab ka neljas tööstusrevolutsioon ehk uute tehnoloogiate rakendamine. Lähima kümne aasta jooksul kaob robootika arengu tõttu üle maailma kümneid miljoneid töökohti. Uus tehnoloogia loob uusi võimalusi, kuid toob kaasa ka uusi muresid,» ütleb minister. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles