Eurolines hakkas Prantsusmaal Eesti Tpileti süsteemi kasutama

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolinesi operaator hakkas Prantsusmaal Eesti Tpileti süsteemi kasutama
Eurolinesi operaator hakkas Prantsusmaal Eesti Tpileti süsteemi kasutama Foto: T Solutions

Perekond Osulatele kuuluv T solutions alustas koostöös operaatorfirmaga Eurolines bussipiletite müüki Prantsusmaal.  Ettevõte loodab sealsel turul jõuda miljoni müüdud piletini juba suve lõpuks.

Tegu on esimese etapiga maailma juhtiva transpordiettevõttega Transdev sõlmitud mahuka koostöölepingu elluviimisel, teatas ettevõte.

T solutions kuulutati Transdevi piletisüsteemi arendushanke võitjaks eelmise aasta veebruaris. Ettevõtte tegevjuhi Andres Birnbaumi sõnul viidi projekti esimene etapp hoolimata selle keerukusest tähtaegselt ellu.

«Prantsusmaa bussiliikluse äri struktuur on erakordselt mitmetahuline. Ainuüksi seal müüdava pileti hind ja logistika on Eesti oludega võrreldes sootuks teine,» rääkis Birnbaum projektist. 

«Võime tunda suurt uhkust, et alates eelmisest nädalast toimub ettevõtte Prantsusmaa piletimüük meie loodud süsteemi kaudu,» sõnas Birnbaum. 

Eurolines’i juhatuse esimehe Hugo Roncal’i sõnul oli eelmisel nädalal käivitatud süsteem nende ettevõtte jaoks märgilise tähtsusega.

«Kliendirahulolu on meie jaoks ülioluline, mistõttu investeerime lahendustesse ja koostöösse, mis aitab meil tagada oma klientide jaoks tipptasemel kogemuse. Piletiost on üks osa sellest strateegiast. Senise äärmiselt eduka koostöö järgmise sammuna on meil kavas võtta T solutionsi väljatöötatud lahendus kasutusele ka rahvusvahelistel liinidel, kõigis oma Euroopa tütarettevõtetes,” rääkis Roncal projekti järgmisest etapist.

Birnbaumi sõnul on esimese nädala jooksul süsteemi kaudu pileti soetanud juba märkimisväärne hulk reisijaid.

«Valisime müügisüsteemi lansseerimiseks valdkonna madalhooaja, et saaksime pühenduda järgmistel kuudel suvel saabuva kõrghooaja jaoks ette valmistuseks. Antud piirkonnas võib suveperioodil olla reisijaid ligi miljon ja see on alles esimene etapp,» rääkis Birnbaum projekti mahukusest.

Ta lisas, et koostöö sedavõrd tunnustatud transpordiettevõttega avab Eesti firma jaoks uusi uksi.

«Transdeviga sõlmitud leping on meie jaoks hindamatu väärtusega referents. Juba peagi saame avalikkust teavitada järgmistest põnevatest rahvusvahelistest koostööprojektidest, mis meie tegevust veelgi laiendab,» sõnas Birnbaum. Aastaga on Tartu ettevõtte töötajate arv kasvanud vähem kui kümnelt 45 töötajani.

T solutions on perekond Osulatele kuuluv ühistranspordi piletisüsteeme arendav ettevõte, mille süsteemide kaudu ostetakse täna umbes neli miljonit piletit aastas ning mille teenuseid kasutab üle 40 bussiettevõtte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles