Eesti Posti juhiks tahab saada 14 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva postiautod
Omniva postiautod Foto: Jaanus Lensment

Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post ASi uueks juhiks tahab saada 14 inimest; senise juhi Aavo Kärmase leping lõppeb aprillis.

«Pühapäeval lõppenud ASi Eesti Post juhatuse esimehe konkursile seadis oma kandidatuuri üles 14 inimest. Ettevõtte nõukogu tutvub esmalt kõikide kandidaatide dokumentidega ning seejärel lepitakse kokku vestlused kandidaatidega, kellega soovitakse jätkata konkursi järgmises voorus,» ütles Eesti Posti kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv BNSile.

Kaivu sõnul võiks veebruari lõpus vestlused peetud saada, misjärel Eesti Posti nõukogu lõpliku otsuse langetab.

ASi Eesti Post nõukogu kuulutas jaanuari algul välja konkursi ettevõtte juhatuse esimehe kohale. Konkurss on välja kuulutatud seoses ettevõtte praeguse juhatuse esimehe Aavo Kärmase teenistuslepingu lõppemisega 30. aprillil 2017.

Eesti Posti põhitegevusala on posti-, logistika- ja infologistikateenuste osutamine ning e-arvete käitlemine. Lisaks emaettevõttele kuuluvad kontserni tütar- ja sidusettevõtted. SIA Omniva ja UAB Omniva LT, mille põhitegevus on pakiautomaadi- ja kullerteenuse osutamine Läti ja Leedu turul. ASi Maksekeskus tegevusala on makselahenduste pakkumine e-kaubandusega tegelevatele ettevõtetele Baltikumis. Post11 pakub e-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi kaupade kättetoimetamiseks üle kogu maailma.

Omandisuhtelt on AS Eesti Post Eesti riigile kuuluv äriühing. Kontsernis töötab 2400 inimest üle Baltikumi ning 2015. aasta käive oli 75,6 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles