Swedbank otsib annetuskeskonda tugevaid kodanikeühendusi

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank
Swedbank Foto: Liis Treimann

Swedbanki annetuskeskkond ootab kuni 15. oktoobrini kandideerima kõiki tugevaid kodanikeühendusi, kes panustavad Eesti sotsiaalse keskkonna jaoks oluliste probleemide lahendamisse.



Uued organisatsioonid lähevad annetuskeskkonda üles 1. detsembril.

Swedbanki ühiskondliku vastutuse valdkonna juhi Maris Ojamuru sõnul on  inimesed annetuskeskkonna kenasti omaks võtnud.

«Swedbank tunneb suure ja olulise mõjuga ettevõttena vastutust ühiskondlike valupunktide ees ja me soovime kaasa aidata nende lahendamisele. Meie eesmärgiks on läbi annetuskeskkonna kasvatada ühiskondlikku teadlikkust erinevatest organisatsioonide probleemidest ning vahendada eraisikute annetusi abi vajavatele organisatsioonidele,» rääkis Ojamuru.

Lõpliku otsuse teeb hindamiskogu, kuhu kuuluvad Swedbanki, Heateo SA, Ettevõtluse Arendamise SA ja Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu esindajad.

Hinnatakse organisatsiooni eesmärgipõhist tegevust, jätkusuutlikkust ja finantsilist läbipaistvust. Organisatsioone võetakse annetuskeskkonda juurde kaks korda aastas ning nad on veebis nähtavad aasta aega.

Info kandideerimise kohta www.swedbank.ee/tuletoeta.

Uue internetipanga avamisega lõi Swedbank Baltikumis ainulaadse annetuskeskkonna elujõuliste vabaühenduste toetamiseks, et kasvatada teadlikkust ühiskondlikest probleemidest ning vahendada annetusi nende lahendamiseks. Annetuskeskkonna haldamisel on Swedbanki peamiseks partneriks Heateo SA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles