Rail Balticu ühisettevõte on loonud Eestis ja Leedus filiaalid (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rail Balticu trass Leedus
Rail Balticu trass Leedus Foto: Teodoras Biliunas/Scanpix

Lätis registreeritud Rail Balticu ühisettevõte RB Rail AS teatas pressiteate vahendusel, et on asutanud Leedus ja Eestis harufirmad.

RB Rail AS Eesti filiaal registreeriti eelmise aasta 14. detsembril, Leedu haru RB Rail AS Lietuvos filialas kaheksa päeva varem.

RB Rail ASi harude asutamine oli vastavalt oktoobris sõlmitud kokkuleppele vajalik selleks, et kolme riiki läbiva Rail Balticu rajamisel saaks materjalide ning teenuste lepingud sõlmida vastavas riigis registreeritud ettevõtetega.

Lisaks hakkavad kohalikud harud esindama Rail Balticu projekti koordineerivat ühisettevõtet, tagades otsekontakti vastavate riikide ministeeriumite ning rakendusorganitega.

Hetkel juhib Leedu ja Eesti filiaale ühisettevõtte RB Rail AS tegevjuht Baiba Rubesa, kuid pärast registreerimisprotsessi lõppu võtavad nende juhtimise üle ühisettevõtte Leedu ja Eesti regionaalsed juhid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles