Tallinna Vesi: kohtuotsus võib mõjutada välisinvestoreid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraanivesi Tallinnas
Kraanivesi Tallinnas Foto: Toomas Huik

Tallinna Vee finantsdirektor Riina Käi tõdes, et ringkonnakohtu otsus valmistas pettumuse ja võib mõjutada välisinvestorite otsuseid.

«Selle sisu on vara kommenteerida, kuna ma olen praegu pigem tegelenud sellega, et teavitada aktsionäre kohtuotsuse sisust selles mõttes, et ringkonnakohus otsustas meie apellatsiooni rahuldamata jätta,» rääkis värske ringkonnakohtu otsusest Tallinna Vee finantsdirektor Riina Käi, vahendab Äripäev.

Nimelt jättis ringkonnakohus tänase otsusega Tallinna Vee ja konkurentsiameti tariifivaidluses ettevõtte esitatud apellatsioonkaebuse rahuldamata. «Oleme endiselt seisukohal, et meie leping, mis erastamise ajal sõlmiti, peaks olema jõus,» lisas Käi.

Tema sõnul tuleb nüüd välisinvestoritel kaks korda mõelda, kas nad tulevad või ei tule. «Ehk siis, kas mängureegleid võidakse poole pealt oluliselt muuta ja nende ootusi kahjustada,» selgitas Tallinna Vee finantsjuht.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles