Swedbanki operatsioonide divisjoni juht siirdus Webmediasse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Hussar.
Hanno Hussar. Foto: Erakogu

Järgmise kuu alguses liitub tarkvaraarendusettevõtte Webmedia Group juhtkonnaga Hanno Hussar, kes seni juhtis Swedbanki operatsioonide divisjoni.

Webmedia Groupi juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul tingis ligi 400 inimesele tööd pakkuva Webmedia jätkuv kasv vajaduse tõhustada ettevõtte juhtimist ja ettevõtet sisemiselt arendada.

«Oleme juba mõnda aega otsinud sellise profiiliga inimest, kes aitaks meil püstitatud eesmärkideni jõuda. Seetõttu tegimegi pakkumise Hanno Hussarile,» rääkis Alamäe.

Alamäe sõnul on Hussaril Eestis suhteliselt unikaalne kogemus – rahvusvaheliselt tegutsevate ettevõtete sisemiste protsesside arendus ja integratsioon. Hussar oli ka Swedbanki europrogrammi koordinaator.

«Hussari ülesandeks Webmedia Groupis saab ettevõttesiseste protsesside ja juhtimiskvaliteedi parandamine,» lisas Alamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles