Hillar Tederi Ukrainas tegutseva äri juhatuse liige paneb ameti maha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arricano ametist lahkuv juhatuse liige Raul Parusk Rocca al Mares asuvas büroos
Arricano ametist lahkuv juhatuse liige Raul Parusk Rocca al Mares asuvas büroos Foto: Erik Prozes

Ukrainas tegutseva Hillar Tederi suurosalusega suurfirma Arricano Real Estate Plc juhatuse liige Raul Parusk lahkub alates veebruarist ettevõttest.

Raul Parusk lahkub alates 1. veebruarist Arricano juhtkonnast, et saaks rohkem aega pühendada oma teistele äridele, teatas Arricano Real Estate.

«Juhtkond soovib tänada Rauli hindamatu panuse eest ettevõttesse alates 2013. aastast ja soovib talle head tema tulevastes tegevustes,» ütles Arricano Real Estate juhatuse esimees Rupert Cottrell.

Arricano Real Estate on keskendunud kaubandus- ja meelelahutuskeskuste ehitamisele ja on Ukraina tähtsaimaid kinnisvaraarendajaid. Ettevõtte aktsiatega kaubeldakse Londoni fondibörsi alternatiivplatsil.

2016. aasta juuni lõpus olid Arricano Real Estate Plc aktsionärideks Retail Real Estate OÜ, Dragon-Ukrainian Properties and Development Plc, Deltamax Group OÜ, samuti Rauno Teder ja Jüri Põld.

Arricano lõplik kasusaaja on Hillar Teder, kellele läbi ettevõtete kuulub 55,45 protsenti hääleõiguslikest aktsiatest. Tema vanemale pojale Raunole kuulub 7,48 protsenti aktsiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles