Newsweek ilmub tänasest uuendatud kujul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Brown
Tina Brown Foto: SCANPIX

USA juhtiv uudisteajakiri Newsweek ilmus tänasest müügile uue kujundusega, mis on «riukalik, nüüdisaegne ja ebamillenniumlik».

Muudatuste taga on ajakirja uus peatoimetaja Tina Brown (57, pildil fotoaknas), suurte kogemustega ajakirjanik, kelle ülesandeks sai mullu detsembris uudisteportaali The Daily Beast ja Newsweeki ühendamine ning ajakirja viimine iPadi versioonile.

Täna ilmunud numbri esikaanel on USA välisminister Hillary Clinton (vaata fotot esikaanest Business Insideri kodulehelt siit).

Nagu kirjutab news.yahoo.com, tutvustas Brown ajakirja töötajatele ajakirja uut kujundust ja sisu möödunud neljapäeval.

Üks toimetuse liige ütles: «See ei ole enam ajakiri vanaisa Joele. See on riukalik, nüüdisaegne ja ebamillenniumlik, kaugel nullindate alguse stiilist. Eristub selgelt Time`ist (juhtiv USA uudisteajakiri – T.L.) oma suurte fotodega, popi ja lugemakutsuva graafikaga, mitmete sisenemiskohtadega loo juurde, infograafika ja kommentaaribokside poolest.»

Keerulisi aegu USA ajakirjaturul näitab tõsiasi, et kolmandat USA suurt uudisteajakirja – US News & World Report -, sundis masu lõpetama ilmumise paberil mullu aasta lõpul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles