Taxify vahendas Eestis mullu 4721 juhi teenuseid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify logodega taksod
Taxify logodega taksod Foto: Erakogu

Taksovahendusfirma Taxify kaudu sai Eestis aasta jooksul tellimusi 4721 erinevat juhti, kliendid sõitsid maha kokku 20 miljonit kilomeetrit, teatas ettevõte.

Juhtide poolt kõige rohkem kasutatavad autod olid Nissan, BMW ning Škoda. Kõige eksootilised aasta jooksul liitunud uued autod olid Zhonghua Junjie BS4 ja Tesla Model X.

Pikim Eestis toimunud sõit oli 351 kilomeetrit, ajaliselt 8 tundi ja maksis 182 Eurot. Rahvusvaheliselt oli pikim Taxify sõit eelmisel aastal Leedus 632 kilomeerit Vilniusest-Klaipedasse ja tagasi, ajaliselt pea 11 tundi ja maksumusega 486 eurot.

2016. aastal olid kõige populaarsemad sõitude sihtkohad Tallinna lennujaam, bussijaam ja Tallinna sadama D-terminal. Järgnesid Viru tänav, Vabaduse väljak, Balti Jaam, Laste maailm ja ööklubi Hollywood ees olev «korstnapühkija».

Möödunud aastal unustati ja tagastati klientidele tuhandeid erinevad esemeid, millest kalleim ese oli keelpill, mille väärtus oli omaniku sõnul 20 000 Eurot.

Välisriikides kasutasid eestlased Taxify teenuseid 29,300 korral ja populaarsemad sihtriigid oli Läti,  Leedu ja Gruusia. Lisaks tegid Eestlased 25 tellimust Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles