Palo: mu tunnetus ütleb, et Work in Estonia projekt tuleks lõpetada (5)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urvo Palo jõudis majandusministeeriumisse.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urvo Palo jõudis majandusministeeriumisse. Foto: Martin Ilustrumm

Ettevõtlusminister Urve Palo sõnul tundub talle, et projekt «Work in Estonia» ei ole eesmärki täitnud ning kui EAS-i uus juht on selgunud, hakatakse kaaluma, kas või kuidas sellega edasi minna.

«Mul ei ole tuua statistikat või konkreetseid numbreid, et kas see on õnnestunud või mitte, aga mul on tunnetus, et pigem ei ole [Work in Estonia] ennast õigustanud sellisel moel,» ütles ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, vahendab ERRi uudisteportaal.

Sadu tuhandeid eurosid maksma läinud projekti eesmärk oli meelitada Eestisse kõrgema kvalifikatsiooniga töötajaid, näiteks IT-spetsialiste.

«Ootame uue juhi ära ja vaatame, mis me sellega teeme. /.../ Kas sellega on üldse mõtet jätkata või jätkata muul kujul, seda tuleb alles vaadata,» märkis minister. Palo toonitas, et kõik projektid ei saagi õnnestuda ja sellega tuleb ka arvestada.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles