OEG laieneb Malta firma kaudu uutele turgudele

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OEG rajab uue tütarfirma Maltale.
OEG rajab uue tütarfirma Maltale. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

OEG asutas ja registreeris eile Maltal uue äriühingu Olybet Malta Limited, mille kaudu siseneda uutele kaughasartmängude turgudele. 

«OEG tütarfirma loomise peamiseks eesmärgiks on tõepoolest ettevalmistused uutele turgudele sisenemiseks,» ütles kasiinokontserni juhatuse esimees Madis Jääger. Samas ei saa OEG börsiettevõttena ühtegi nii olulist uudist arendusfaasis detailsemalt kommenteerida.

Jääger põhjendas Maltas loodud firma loomist sellega, et seal on registreeritud ja tegutsemas suur osa kõigist Euroopa Liidus kaughasartmängude korraldajatest, kuna sealne seadusandlik ja maksukeskkond on kasiinode jaoks kõige paremini kohandatud.

Kaughasartmängud ehk teisisõnu internetis pakutavad hasartmängud hõlmavad endas nii erinevaid klassikalisi kasiinomänge, kui ka näiteks populaarset spordiennustust ja pokkerit.

OEG näitas mullu Malta turul suurt kasvu. Jääger rõhutas, et siinkohal tuleb meeles pidada, et firma avas Malta kasiino vaid mõned päevad enne 2015. aata lõppu, mistõttu oli tegemist madala võrdlusbaasiga. 

Siiski on nad Malta tulemustega rahul ja näevad nii olulises turismisihtkohas jätkuvalt head kasvupotentsiaali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles