Eesti Post paneb piirid 25-miljonises pakiautomaadihankes osalejatele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaadid.
Omniva pakiautomaadid. Foto: Kris Süld / Sakala

Riigile kuuluv Omniva kaubamärki kasutav logistikafirma Eesti Post asus 25-miljoni euro suuruses pakiautomaatide ostuhankes pakkujaid kvalifitseerima, hange ise peaks käivituma nelja kuu jooksul.

«Tegemist on suuremahulise rahvusvahelise riigihankega, mis hetkel on algusjärgus ning käimas on pakkujate kvalifitseerimine,» ütles Eesti Post kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv BNSile.

Ta rääkis, et praegu on veel vara öelda, mitme pakkujaga firma hankes arvestada saab. «Kogu hanke läbiviimine on planeeritud toimuma järgmise nelja kuu jooksul, misjärel saame täpsemalt rääkida hanke tulemustest,» ütles Kaiv.

Eesti Post teatas novembrikuus, et ostab järgmise viie aasta jooksul kuni tuhat uut pakiautomaati, hanke eeldatav maksumus on kuni 25 miljonit eurot. Eesti Posti juhatuse liikme Ansi Arumeele sõnul on investeeringu eesmärk viia pakiautomaadid inimestele kogu Baltikumis nii lähedale, kui nad seda soovivad.

«Hanke raames plaanime soetada erinevat tüüpi pakiautomaate Eestisse, Lätti ja Leetu, et kindlustada oma turuliidri positsioon Baltikumis,» ütles Arumeel.

Hange on jaotatud neljaks osaks. Esimeses osas soovib ettevõte osta 100 lokaalse kasutajaliidesega modulaarset pakiautomaati sisetingimustesse ja teise osaga 200-300 lokaalse kasutajaliidesega modulaarset pakiautomaati välitingimustesse.

Kolmanda osaga soovitakse osta 250-300 nutitelefoniga juhitavat ilma lokaalse kasutajaliideseta modulaarset pakiautomaati sisetingimustesse ja neljanda osaga jällegi 250-300 nutitelefoniga juhitavat ilma lokaalse kasutajaliideseta modulaarset pakiautomaati välistingimustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles