Tele2 sai rahvusooper Estonia peasponsoriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Seema ja Aivar Mäe
Kristjan Seema ja Aivar Mäe Foto: Tele2

Tele2 ja rahvusooper Estonia sõlmisid pikaajalise koostööleppe, mille kohaselt toetab rahvusooperi uus peasponsor Tele2 järgmise kolme aasta jooksul teatrit kokku 70 000 euroga (ligi 1,1 miljoni krooniga).

«Rahvusooperi peasponsori staatus on Tele2 jaoks suur au,» ütles Tele2 Eesti turundusjuht Kristjan Seema.

«Oleme läbi aegade toetanud eesti kultuuri ja aidanud kaasa kvaliteetsete teatrielamuste sünnile. Täna alustatud koostöö loob uusi väärtusi ka Tele2 klientide jaoks, kellele saame koostöö tulemusena pakkuda üllatusi,» ütles Seema eile, kui tähistati mobiilifirma toetatud Pipi Pikksuka uue etenduse lavalejõudmist.

«Estonial on väga hea meel, et armastatud pere-etendusele on õla alla pannud selline perekeskne mobiilsideoperaator nagu Tele2. Kommunikatsioon on tänapäeval järjest tähtsam ja see lisab Tele2 ning Estonia koostööle veelgi väärtust,» ütles rahvusooperi peadirektor Aivar Mäe.

Koostöö alguse tähistamiseks küpsetasid Mäe ja Seema Estonias laupäeval esilinastuva muusikali Pipi Pikksukk peaproovi järel külalistele pannkooke (pildil).

Tele2 on toetanud varem kultuurisündmustest suvelõpukontserti Tele2 Go Live, mille korraldamise lõpetamisest  teatas ettevõtte mullu suvel.

Tele2 on enda teatel Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator, mis kuulub rahvusvahelisse telekommunikatsiooniettevõtete kontserni Tele2 AB. Ülemaailmselt kasutab Tele2 teenuseid 31 miljonit klienti kokku 11 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles