YITi peakontor: soovime lahendada probleemid Tartu Ülikooliga (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
YIT Ehitus.
YIT Ehitus. Foto: Margus Ansu / Postimees

YIT Groupi Soome peakontor teatas vastusena Postimehe küsimustele, et soovib Tartu Ülikooliga seoses raamatukogu rekonstrueerimisega tekkinud probleemid lahendada nii, et tellija jääb rahule.

«Soovime pidada tellijaga läbirääkimisi, et lahendada tekkinud olukord ja kõrvaldada kõik võimalikud puudujäägid nii, et tellija saab, mida ta tellis,» vahendas kontserni pressiesindaja täna juhatuse seisukohta.

Postimees küsis YITilt ka seda, kas vastavad tõele ehitusturul levivad kuulujutud, et kontsernil on kavas Eestis tegevusi koomale tõmmata ja/või loobuda siin ehitustöödest avaliku sektori tarbeks? «Kahjuks ei saa me praegu selliseid kuulujutte kommenteerida,» teatas pressiesindaja. 

Tartu Ülikooli kantsleri Andres Liinati sõnul pole YIT Groupi Soome peakontor koolile endale mingisugust arutelupalvet probleemide lahendamiseks esitanud ning sellisest avaldusest kuulis kantsler ajakirjaniku käest esimest korda.

Seda, kas ja millistel tingimustel YIT-iga koostööd saaks jätkata, Liinat praegu öelda ei saanud. «Ma ei oska seda kommenteerida, seda peab arutama ülikooli juhtkonnaga,» märkis kantsler. Samas tõdes Liinat, et vestlemine toob kindlasti kasu ning andis mõista, et ülikool on kindlasti avatud aruteludeks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles