Baltika müügitulu mullu vähenes

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika Grupi tehas
Baltika Grupi tehas Foto: Liis Treimann

Baltika 2016. aasta konsolideeritud müügitulu jätkuvatest tegevusvaldkondadest ulatus 46 974 tuhande euroni, vähenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4 protsenti.

Jätkuvate tegevusvaldkondade jaemüük oli kokku 39 673 tuhat eurot, mida oli aastatagusega võrreldes 7 protsenti vähem. Hulgimüük oli 6 014 tuhat eurot kasvades võrreldes eelmise aastaga 21 protsenti ja e-poe müük oli 1 065 tuhat eurot ehk 9 protsenti suurem kui eelmisel aastal.

2016. aastal avati Baltikumis 4 uut jaepoodi: 2 Eestis ja 2 Lätis ning 3 uut frantsiisipoodi Ukrainas. Baltikal oli detsembri lõpu seisuga kokku 128 kauplust, seal hulgas frantsiisipoed: 16 Ukrainas, 12 Venemaal, 3 Hispaanias ja 2 Valgevenes. Baltika enda opereeritavaid poode oli aasta lõpu seisuga 95, kaupluste aasta keskmine müügipind suurenes 1 protsendi võrreldes eelmise aastaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles