Rahandusministeerium otsib riigihangete vaidlustuskomisjoni liikmeid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihankeid saab vaidlustada rahandusministeeriumi juures asuvas riigihangete vaidlustuskomisjonis.
Riigihankeid saab vaidlustada rahandusministeeriumi juures asuvas riigihangete vaidlustuskomisjonis. Foto: Peeter Langovits

Rahandusministeerium otsib avaliku konkursiga kolme liiget riigihangete vaidlustuskomisjoni (VAKO), kes asuksid tööle tuleva aasta 1. mail.

Sobivatel kandidaatidel on magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon õigusteaduses, nad tunnevad põhjalikult riigihangete seadust ja sellega seonduvaid õigusakte ning neil on teadmised Euroopa Liidu hankeõigusest ja kohtupraktikast.

Kandidaatide eesti keele oskus peab olema tasemel C1 ja ühe võõrkeele oskus vähemalt tasemel B2.

Kasuks tuleb varasem riigihangete valdkonnas töötamise kogemus või varasem töökogemus kohtus või kohtueelses vaidluste lahendamise instantsis.

Kandideerimisdokumendid koos esseega teemal "Vaidlustuskomisjoni väljakutsed uue riigihangete seaduse jõustumisel" tuleb esitada hiljemalt 16. jaanuaril.

Riigihangete vaidlustuskomisjon on rahandusministeeriumi juures asuv kohtuväline vaidluste lahendamise organ, mille põhiülesanne on viia läbi riigihangete vaidlustusmenetlusi. Komisjoni liikmed nimetab ametisse valitsus riigihalduse ministri ettepanekul viieks aastaks.

Praegu on komisjoni liikmeteks esimehena Taivo Kivistik, Ulvi Reimets ja Angelika Timusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles