Mait Palts: Marek Helmi ja Taavi Kotka lahkumine teeb muret (3)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubandus-Tööstuskoja juht Mait Palts.
Kaubandus-Tööstuskoja juht Mait Palts. Foto: Toomas Tatar

Millise jälje jätab bürokraatia vähendamise protsessile Marek Helmi ning Taavi Kotka siirdumine avalikust sektorist erasektorisse, küsib kaubandus-tööstuskoja juht Mait Palts.

Ettevõtjate jaoks on heaks uudiseks see, et riik on viimastel aastatel võtnud bürokraatia vähendamise oma südameasjaks, kirjutab Palts Äripäevas, lisades, et kui varasemalt oli see mõte vaid paberil kirjas, siis nüüd hakatakse nn nullbürokraatia projekti raames jõudma ka reaalsete sammudeni.

Paltsi sõnul on esimesi töövilju juba näha sel aastal, kuid suurem kasu ilmneb paari järgneva aasta jooksul. Tuleviku asjus tekib aga küsimus, millise jälje jätab bürokraatia vähendamise protsessile maksuameti juhi Marek Helmi ning majandusministeeriumi endise asekantsleri Taavi Kotka siirdumine avalikust sektorist erasektorisse, nentis Palts.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles