Endise sotsiaalministri nõuniku äri maksuameti haardes

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu-ja tolliamet.
Maksu-ja tolliamet. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakondlane Timo Vaarmann, kes oli aastate eest tööl sotsiaalminister Hanno Pevkuri nõunikuna, on nüüd oma ettevõttega sattunud maksupettuse kahtluse alla.

Vaarmanni ettevõte Lumemarja Invest OÜ oli üks vahelülisid Jaapanis ehitatud kruiisilaeva Aida Prima sisustuse paigaldustöödel. Ettevõte tegi alltöövõttu OÜ-le Kostamena ning Lumemarja Investil oli omakorda mitu alltöövõtjat, kirjutab Äripäev.

Maksu- ja tolliameti kontrollimenetluses tekkinud kahtluse järgi on Lumemarja Invest pannud toime maksupettuse, kasutades seitsme kuu jooksul skeemi, mille tulemusena on ettevõtte käibemaksukohustus vähenenud 81 154 euro võrra.

Arvete järgi ostis Lumemarja Invest eelmise aasta septembrist kuni selle aasta märtsini alltöövõtjatelt ligi 406 000 euro eest laevasisustuse paigaldustöid. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles