Starman: kogu müügist saadud tulu investeeritakse Leetu (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani kontor Tallinnas Akadeemia teel.
Starmani kontor Tallinnas Akadeemia teel. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Starmani ühe asutaja ning Polaris Investi omaniku Indrek Kuivalliku esindaja Henri Treude sõnul pole välistatud, et Starman sobivate võimaluste korral ka väljaspool Leedut oma haaret võiks laiendada, sest praegu ollakse kõikidele pakkumistele avatud.

Eile teatas Indrek Kuivallikule kuuluv Polaris Invest, et ostis East Capital Explorerilt Starmani osaluse välja ning on nüüd koos senise kaasaktsionäri Com Holdinguga ettevõtte ainsad omanikud.

Tehingu toimumist aitas finantseerida telekommunikatsiooniettevõte Elisa, kelle eesmärk on pärast vajalike lubade omandamist saada Starmani Eesti äriüksuse omanikuks, Polaris Invest ja Com Holding jäävad Leedu üksuse omanikeks. Kogu müügist saadud raha investeeritakse firma kinnitusel Starmani Leedu äriüksusesse.

Kuivalliku esindaja sõnul on Leedus plaanis korrata Starmani Eesti edulugu, omandades täiendavalt kaabeltelelevi ettevõtteid ning neid Cgatesi nime kandva Leedu üksusega integreerida.

«Samuti on plaanis järk-järgult parendada klientidele pakutavaid teenuseid ning kõiki süsteeme, mis seotud teenuste pakkumisega. Leedust väljapoole haaret laiendada esialgu plaanis pole, kuid kui tekib häid võimalusi, siis oleme kõikidele pakkumistele avatud,» ütles Kuivalliku esindaja Treude.

Tema sõnul otsis Polaris Invest tehingu teostamiseks partnereid kogu müügiprotsessi vältel ning erineva aktiivsusega läbirääkimised käisid eelmise aasta suvest alates. «Elisa tuli sellesse pilti ühena viimastest, kuid nende pakkumine oli kõige atraktiivsem, kuna võimaldab Eestis asuva küpse äri müüa ning Leedu suurest arengupotentsiaalist kasu saada,» rääkis Treude.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles