Klient ostis A. Le Coqi kvaliteetõlle pähe Alexandrit (5)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexandri õlled.
Alexandri õlled. Foto: Lugeja pilt

Tarbijale kirjutas lugeja, kes oli ostnud enda arvates A. Le Coq Premiumi õllekasti, kuid karpi avades vaatasid sealt vastu Alexandri õllepudelid. «Pakend tundus premium'i moodi, sisu oli Alexander,» kirjutas ta.

Õllekast.
Õllekast. Foto: Lugeja pilt

A. Le Coqi tootejuhi Pilvi Teringu sõnul on selle pakendi puhul on tegemist universaalse A.Le Coqi kastiga, millesse ettevõte pakendab erinevat õlut. «Kasti peale on trükitud info seesoleva õllemargi kohta,» selgitas tal. «Kaupluses peaks olema toote juures ka hinnasilt, kus on kirjas toote nimi.»

Lugeja ostis kasti Annelinna Selverist. Teringu sõnul uurisid nad kaebuse kohta kauplusest järgi. «Seal oli väljas kaks alust, ühe juures oli hinnasilt, teisel see tõesti puudus. Praeguseks on kauplus mõlema aluse juurde hinnasildid paigaldanud,» selgitas naine.

«Palume tarbijalt vabandust, kui antud pakend temas segadust tekitas. Ja oleme valmis Alexandri õlled premium'i vastu välja vahetama,» sõnas tootejuht.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles