MyFitness laieneb Leetu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse MyFitness on üks populaarsemaid südalinnas asuvaid spordiklubisid.
Viru Keskuse MyFitness on üks populaarsemaid südalinnas asuvaid spordiklubisid. Foto: Martin Ilustrumm

Eesti suurim spordiklubide kett MyFitness teatas, et kavatseb järgmisel aastal laieneda Leedu turule.

MyFitnessi juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on ettevõte Leedu turgu põhjalikult jälginud ja analüüsinud juba mõnda aega ning olles oma 21 klubiga turuliider nii Eestis kui Lätis, on selline laienemine ettevõtte strateegilisi plaane silmas pidades loogiline samm.

«Näeme Leedu turul suurt potentsiaali, arvestades sealset rahvaarvu ning tõusvat trendi inimeste sportlikes harjumustes. Usume, et MyFitness on heaks täienduseks Leedu spordiklubide turul oma kontseptsiooni, kvaliteedi ning teenuse hindadega. Loodame MyFitnessi Leetu laienemisega elavdada ning kasvatada sealset fitnessmaastikku,» selgitas Torn.

Esimesed klubid Leedus plaanib MyFitness avada 2017. aastal Vilniuses ja Kaunases. Lisaks Leetu laienemisele kavatseb ettevõte avada järgmisel aastal kokku vähemalt kuus uut klubi ka Eestis ja Lätis.

«Meie eesmärk on pakkuda oma teenust võimalikult laiale sihtrühmale ning olla eelistatuim spordiklubide kett kõigis kolmes Balti riigis,» ütles Torn laienemist kommenteerides.

Kõigis kolmes riigis tegutsemine võimaldab ettevõttel pakkuda laiemaid treenimisvõimalusi ka oma tänastele liikmetele, seda just eriti neile kes reisivad regulaarselt Balti riikides.

2008. aastal tegevust alustanud MyFitnessil on täna 15 klubi Eestis ja 6 klubi Lätis, üle 35 000 liikme ning aastas külastatakse klubisid üle 2,5 miljoni korra. My Fitness AS 2015. aasta konsolideeritud käive oli 11 miljonit eurot ning 2016. aasta käibeks planeerib ettevõte üle 14 miljoni euro. MyFitnessi meeskonnas töötab üle 450 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles