Kui Savisaar on läinud, paistab tulevik helge (4)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Seppänen
Sami Seppänen Foto: Mihkel Maripuu

Tallinn on Eesti majandusele kõige tähtsam piirkond ning kui see on halvasti juhitud, mõjutab see kogu Eesti käekäiku. Pealinna asjaajamist pole ausaks ja läbipaistvaks peetud juba aastaid. Ettevõtjad näevad nüüd aga võimalust linn õigesse rööpasse juhtida.

«Mida rohkem jama päevavalgele jõuab, seda suurem tõenäosus on, et Tallinnast saaks väga läbipaistvalt juhitud ja efektiivne linn, mida ta siiani vist ei ole olnud,» kommenteeris Edgar Savisaare kriminaalasjaga seoses päevavalgele tulnud materjale Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Pipedrive’i kaasasutaja ja juhatuse liikme Ragnar Sassi sõnul paistab aga olukord neid materjale lugedes hullem, kui ta julges arvata. «Kõige imelikum on lugeda mingite vanade vettinud mäkrade vestlusi, mis näitavad, et küsimus ei ole mitte ainult Savisaares, vaid põlvkondade vahetuses,» rääkis ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles