LHV kinnitas Madis Toomsalu kontserni juhatajaks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV juhivahetus sai lõpliku kinnituse.
LHV juhivahetus sai lõpliku kinnituse. Foto: Mihkel Maripuu

Eile võttis AS-i LHV Group nõukogu vastu otsuse, millega valis grupi uueks juhatuse liikmeks Madis Toomsalu, ühtlasi rahuldas nõukogu senise juhataja Erkki Raasukese lahkumissoovi

Toomsalu asus LHV Groupi juhatajaks 5. detsembrist.

Madis Toomsalu alustas 2007. aastal LHV-s aktsiaanalüütikuna. Peale pangalitsentsi saamist 2009. aastal asus Toomsalu tööle krediidianalüütikuna ja 2011. aastal sai temast krediidianalüüsi osakonna juht. 2012. aastal sai Toomsalust panga krediidijuht ja krediidikomitee liige ning 2014. aastast krediidikomitee esimees. Toomsalu on omandanud 2009. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis bakalaureusekraadi ärikorralduse erialal ja 2011. aastal magistrikraadi avaliku sektori rahanduse erialal.

LHV Groupi juhatajana asub Madis Toomsalu ka grupi mõlema peamise tütarettevõtte LHV Panga ja LHV Varahalduse nõukogu esimehe ametikohale. LHV Panga juhatuse esimehena jätkab Erki Kilu ja LHV Varahalduse juhatuse esimehena Mihkel Oja.

Madis Toomsalule kuulub 13 775 LHV Groupi aktsiat ja aktsionäride üldkoosoleku poolt määratavate tingimuste täitumisel on tal võimalik omandada optsioonide eest 18 477 aktsiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles