Kalaliit jätab eksitavaid väiteid esitanud juhi ametisse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muret tunduma ei pea, Eesti kala saab Rimi ja Prisma kettidest jätkuvalt.
Muret tunduma ei pea, Eesti kala saab Rimi ja Prisma kettidest jätkuvalt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kalaliidu juhatus otsustas oma kolmapäevasel koosolekul, et esmaspäeval ekslikke väiteid esitanud tegevjuhti Valdur Noormäge tagasi ei kutsuta, kuna üldjoontes võib tema tööga rahule jääda.

Esmaspäeval kalauuringu tutvustamiseks kokku kutsutud pressikonverentsil kalaliidu tegevjuhi Valdur Noormägi kõigi ees välja öeldud väide, et kalaliit on lõpetanud koostöö Rimi ja Prismaga, tekitas suure pahameeletormi nii nende jaekettide esindajates kui ka kalaliidu liikmetes, kes tõttasid kinnitama, et kalaliidu juhi jutt on eksitav, vahendab ERRi uudisteportaal.

Seepeale oma väidetest taganenud ja ajakirjanikke tema sõnade vääritimõistmises süüdistanud Noormägi pidi liidu juhatuse koosolekul väljaöeldu kohta aru andma. Kuna kalaliidu juhatus pressikonverentsil lausutud sõnu oma kõrvaga ei kuulnud, jäid nad uskuma Noormäge, kes kinnitas neile, et teda on vääriti mõistetud. 

«Kalaliidu juhatuse sõnum on selge: keegi pole plaaninud Rimi ja Prismaga koostööd lõpetada ning niisugust otsust ka ei tule,» kinnitas juhatuse liige, M.V.Wool omanik Mati Vetevool. Ka ütles ta, et Noormägi tagasikutsumist tegevjuhi kohalt kõne alla ei tulnud, sest muidu ollakse tema tööga rahul, praegugi on ettevalmistamisel messidele minek Brüsselisse, Jaapanisse ja Dubaisse.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles