Saku Õlletehase juhatuse liikmeks saab Jaan Härms

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Härms.
Jaan Härms. Foto: Alar Truu

Saku Õlletehase müügidirektor Jaan Härms asub ametisse ettevõtte juhatuse liikmena. Selle näol on tegemist osaga Carlsbergi Baltimaade ettevõtete juhtimisstruktuuri ümberkorraldamisest.

«Carlsbergi Baltikumi ettevõtete uue juhtimisstruktuuriga saavad Saku Õlletehas ning Läti Aldarise ja Leedu Švyturys-Utenose õlletehased ühise juhtkonna, eesmärgiga tugevdada positsioone kolme riigi turgudel,» ütles Saku Õlletehase ja Carlsberg Baltikumi juhatuse esimees Rolandas Viršilas.

Viršilase sõnul täiendatakse Härmsi nimetamisega Saku Õlletehase juhatuse liikmeks siinse juhtkonna kompetentsi. «Seda tehakse selleks, et kindlustada Saku positsiooni ja viia ellu pikaajalisesed eesmärgid tänasel langeval turul,» selgitas ta.

Saku Õlletehase uus juhatuse liige ning Carlsberg Baltikumi ühise juhtkonna liige Jaan Härms töötab viimased viis aastat Saku müügidirektorina. Alates 2002. aastast on Härms töötanud erinevates Carlsberg Grupi ettevõtetes Soomes, Malaisias, Vietnamis, Singapuris ja Leedus. 

Carlsbergi Baltimaade ühises juhtkonns hakkab kolmes riigis asuva nelja õlletehase tootmistegevuse ja tootearenduse eest vastutama alates 2012. aastast Saku ning 2015. aastast ka Läti Aldarise tootmisdirektori ametit pidav Marika Tungel.

Carlsberg Baltikumi logistikadirektorina asub ametisse viimased kaks aastat Saku ja Aldarise logistikat juhtinud Anders Siboni; personalidirektori ametisse asub tänavu aasta algusest Eesti ja Läti tehaste personalijuhina töötav Sigita Ozola.

«Uue juhtimisstruktuuriga ei muutu Baltimaade ettevõtete juriidilised staatused ning ka edaspidi jätkavad Saku Õlletehase AS, JSC Aldaris ning UAB Švyturys-Utenos Alus kolme eraldiseisva Carlsbergi gruppi kuuluva äriühinguna, mille peakontor on sarnaselt kõigi teiste Carlsbergi ettevõtetega Taanis Kopenhaagenis,» kommenteeris Viršilas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles