Etendus ühes vaatuses: kuidas Repinski pressikonverentsi farsiks muutis (17)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Vastne maaeluminister Martin Repinski, kes on oma esimese töönädala jooksul sattunud terava kriitika alla seoses talle kuuluva Konju kitsefarmi majandamisega, muutis oma esimese pressikonverentsi palaganiks. Mees ütles küll, et vastutab kõige eest, kuid päris täpselt ta ikkagi ei tea, mis on tema farmis viimasel kahel aastal toimunud.

«Ekspressi ei olegi kaasas,» märgib Kanal2 uudistereporter Ingrid Sembach-Hõbemägi, kui näeb värske ministri näppude vahel reedest Postimeest. «Jah, ei ole. Kuskil siin kabinetis oli,» kohmab maaeluminister Martin Repinski mikrofonide ees istet võttes. Teretab temast kriitilise artikli kirjutanud Eesti Ekspressi ajakirjanikku Marian Männit, võtab lonksu vett ja alustab.

«Mul on hea meel, et teid on nii palju siia tulnud,» räägib kolmandat päeva ametis olev minister ja viskab pilgu enda ees olevatele paberitele. Selge, me kõik oleme osalised ettekirjutatud stsenaariumis. Ta annab mõista, et ministeeriumis toimub parasjagu märksa olulisem sündmus, piimafoorum, kust minister on lahkunud selleks, et meediaga suhelda. 

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles