Olerexi omanikud ostavad üles veel ühe väikese kütusefirma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi bensiinijaam Paides
Olerexi bensiinijaam Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Olerexi omanikfirma Aqua Marina on sõlminud lepingu ostmaks Lõuna-Eesti kütusefirma Mahta Kütus, tehingu jõustumine vajab konkurentsiameti heakskiitu.

AS Mahta Kütus on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille müügivõrku kuulub kaheksa teenindusjaama Põlva, Võru ja Tartu maakonnas ning kauplus-ladu Võru linnas.

Ettevõtte põhitegevus on mootorikütuste jae- ja hulgimüük. Lisaks tegeleb Mahta Kütus toidu ja esmatarbekaupade jaemüügiga, müüb ka erinevaid määrdeid, õlisid ja autotarvikuid.

Möödunud aastal teenis Mahta Kütus 6,9 miljoni euro suuruse käibe juures 61 600 eurot kasumit. Toona töötas ettevõttes keskmiselt 49 inimest, kelle keskmine kuine palgakulu moodustas 614 eurot. Ettevõtte omanikud on Ennu Tammemägi ja Tea Tammemägi.

Valdusfirma Aqua Marina AS omanikud on Antti Moppel ja Andres Linnas. Aqua Marina teenis möödunud aastal 27,8 miljoni euro suuruse käibe juures 134 000 eurot kahjumit. Ettevõttele kuulub muuhulgas tanklakett Olerex.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles