AirBnB astus suure sammu edasi: majutuse jagamisele lisandub kohalike reisijuhiteenus

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb
Airbnb Foto: YUYA SHINO/REUTERS

Enam kui kolme miljonit majutuskohta vahendav Silicon Valley start-up AirBnB  on astumas järgmist suurt sammu ja asub vahendama kohalike elanike reisijuhiteenust.

Alles eile esitletud uus teenus nimega Trips võimaldab kohalikel elanikel pakkuda soovijaile oma teadmisi ja kogemusi, isegi nende heaks tööotsi teha ja kohalikus seltskonnaelus seigelda aidata, vahendab BBC.

Lihtsalt üks näide: igaüks võib külastada Lõuna-Aafrika Vabariigis Nelson Mandela vangikongi, kuid AirBnB Trips teenuse abil on võimalik leida ekskursioonijuht, kes oli samas vanglas valvuriks.

«Idee seisneb selles, et saate sukelduda kohalikesse kogukondadesse. Tutvustame kohti läbi inimeste, kes seal elavad,» ütles AirBnB juht Brian Chesky.

Ta rõhutas, et vahendatavatel ekskursioonijuhtidel tuleb läbida teatav kvaliteedikontroll veendumaks, et neil oleks teatav kogemus ning et inimesed neid naudiksid.

Hetkel on Trips teenuse palgal juba 500 giidi 12 maailma linnas – Londonis, Miamis, Nairobis, Havannas, Florence’is, San Franciscos, LA-s, Tokyos, Detroidis, Pariisis, Cape Town’is ja Seolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles