Nordica lennukipark täieneb ajutiselt ühe LOTi lennukiga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOTi lennuk Varssavi lennujaamas
LOTi lennuk Varssavi lennujaamas Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS

Poola lennufirma LOT Polish Airlines toob ühe oma Embraer lennuki ajutiselt Tallinnasse, tagamaks sellega, et 19. novembrist kehtima hakkava Nordica ja LOTi koostöö algus sujuks tõrgeteta.

Varssavi lennujaama oma kodulennujaamana kasutav Poola lennufirma LOT Polish Airlines toob ühe oma EMB-175 lennuki ajutiselt Tallinna Lennart Meri lennujaama, vahendab lennuinfo portaal ch-Aviation. Põhjuseks on Nordica ja LOTi vahel sõlmitud koostöölepe, mille kohaselt vahetab LOT välja Nordica senise koostööpartneri Adria Airwaysi.

Loe lisaks:

Kuna koostöö hakkab kehtima 19. novembrist, siis hakatakse LOTi lennukit kasutama Nordica Tallinna-Müncheni lendudeks, mis toimuvad kaks korda päevas, ning Tallinna-Vilniuse lendudeks, mis on kord päevas. Lisaks kasutab Nordica tütarfirma Regional Jet Embraeri kord nädalas, pühapäeval lennuks Oslo Gardemoeni lennujaama.

Nordica lende opereeritakse 19. novembrist veel selle tütarettevõttele Regional Jet kuuluvate CRJ-700 ja CRJ-900 lennukitega. Lisaks kasutatakse Nordica lendude opereerimisel veel ühte BMI Regionali ERJ-145 lennukit, mis liigub seni lende opereerida aidanud Adria Airwaysi alt LOTi alla.

Regional Jet hakkab oma kahe CRJ-900 lennukiga opereerima ka mõningaid Varssavi lennujaamast väljuvaid LOTi lende. Lisaks Tallinnasse suunduvatele lendudele ka LOTi lende Stockholmi ja Vilniusesse.

INFOKAST: LOT Polish Airlines numbrid

  • Kodulennujaam: Varssavi Chopini lennujaam
  • Lennukeid: 47
  • Sihtkohti: 71
  • Marsruute: 82
  • Lende päevas: 238

Allikas: ch-aviation

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles