Algas konkurss Taavi Kotka järglase leidmiseks

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Kotka.
Taavi Kotka. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikantselei kuulutab välja avaliku konkursi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) side ja riigi infosüsteemide asekantsleri leidmiseks.

Asekantsler peab olema Eesti infoühiskonna arengusuuna näitaja ja visiooni looja, kes veab ettevõtete konkurentsivõime kasvu ja inimeste elukvaliteedi parandamist läbi IKT kasutamise, selgub konkursiteatest.

Lisaks peab asekantsleri sõnadel ja tegudel olema kaalu ning edasiviivat jõudu nii riigi kui rahvusvahelisel tasandil.

Varem asekantsleri kohuseid täitnud Taavi Kotka järeltulijalt nõutakse juhtimiskogemust, tippjuhi kompetentsimudelile vastamist ja väga head ülevaadet IKT poliitika hetkeseisust ja suundumustest nii Eestis, Euroopa Liidus kui ka maailmas.

Eelistused kandidaadile hõlmavad vähemalt 3-aastast IKT valdkonna strateegilise arendamise ja eestvedamise või organisatsiooni juhtimise kogemust. Lisaks eeldatakse kandidaadilt valmisolekut taotleda riigisaladusele juurdepääsu luba.

Peale tavapäraste andmete tuleb kandidaadil esitada essee teemal "Minu lahendused Eesti infoühiskonna viiele suurimale väljakutsele", mille pikkus on kaks lehekülge.

Dokumente saab konkursil osalemiseks esitada hiljemalt 29. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles