Zuckerberg Trumpi võidust: me peame veelgi rohkem tööd tegema

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg Foto: SCANPIX

Sotsiaalvõrgustiku Facebook asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg hoidus oma presidendivalimisi kommenteerivas postituses negatiivsetest emotsioonidest, rõhutades, et järgmistele põlvkondadele parema maailma loomise nimel tuleb veelgi rohkem pingutada.

«Eile toimusid Maxi (Mark Zuckerbergi vähem kui aasta vanuse tütre Maxima, toim) esimesed valimised. Tal seisavad ees veel paljud valimisõhtud. Hoides Maxi mõtlesin ma kogu tööle, mis meil ees seisab, et luua maailm, mida me oma laste jaoks soovime. See töö on suurem kui ükski presidendiamet ning progress ei kulge mööda sirget joont,» selgitas Zuckerberg.

«Maxi generatsiooni kõige suuremad väljakutsed - nagu kõigile haigustele ravi leidmine, kõigi ühendamine, hariduse ja võrdsete võimaluste edendamine - nõuab pikaaegset keskendumist ning uute koostöövõimaluste otsimist, vahel üle aastakümnete,» lisas ta.

«Me oleme õnnistatud, kuna meil on võime muuta maailma paremaks ning meil on ka see vastutus. Nüüd peame veelgi rohkem pingutama,» olid Facebooki asutaja lühikese postituse lõppsõnadeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles