USA telesaatejuht osutus Kate Middletoni veresugulaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen DeGeneres ja Kate Middleton
Ellen DeGeneres ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Ellen DeGeneres (53) on oma päevasel ajal eetrisoleva jutusaatega üks mõjukamaid Ameerika telesaatejuhte. Eelmisel nädalal sai ta rääkida oma saates loo, mida ei juhtu just iga päev (vaata ka allpool videot).

Talle omases huumorivõtmes pajatas DeGeneres, kuidas ta oli juba lootust kaotamas, et talle ei saabugi kutset briti prints Williami ja tema kihlatu Kate Middletoni pulmapeole aprilli lõpus, kui ühel päeval saabus talle kiri.

Autoriteetne genealoogiaga, ehk sugupuude uurimisega tegelev organisatsioon teatas, et Kate Middletoni sugupuu uurimisel on selgunud DeGeneresi ja Middletoni omavaheline veresugulus.

Nimelt on naised omavahel 15. astme nõod, kusjuures «aste» tähendab ühte põlvkonda. Selguse huvides: nõbu on õdede ja vendade laste omavaheline sugulusseos, näiteks onupoeg, täditütar on samal ajal ka nõbu.

Teisipidi öeldes, DeGeneresil ja Middletonil on ühine esivanem, kelle nimi oli Thomas Fairfax ja kes elas aastatel 1461-1520.

Nagu kirjutab styleite.com, on Middleton palunud DeGeneresi appi ka pulmadele eelnevat tüdrukute pidu korraldama. Usutavasti saab DeGeneres ka kutse pulmapeole, mis toimub 29. aprillil Londonis.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles