Märjamaa tankla tehakse kolm korda suuremaks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märjamaal on küll mitu tanklat kõrvuti, kuid Statoil ehitab ühe veel suuremaks.
Märjamaal on küll mitu tanklat kõrvuti, kuid Statoil ehitab ühe veel suuremaks. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna-Pärnu maantee äärde jääva Märjamaa Statoili teenindusjaama ümber käivad kaeve- ja ehitustööd ja uuest aastast on sealne bensiinijaam kordi suurem kui seni.

Statoili teenindusjaamasid omava Circle K Eesti AS-i jaemüügidirektor Raimo Vahtrik ütles, et laienduse kasuks just Märjamaal otsustati seetõttu, et hetkel käib seal väga palju kliente, aga pood jääb neile väikseks, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Ettevõte lisas pressiteate vahendusel, et ehitustööde ajal jääb Märjamaa teenindusjaam siiski avatuks ning kõik peamised tooted ja teenused on klientidele kättesaadavad.

Ehitustööde raames suurendab Circle K Märjamaa Statoili teenindusjaama mugavuspoe pinda 160 ruutmeetrini, laiendab tankimissaarte vahesid ning parandab parkimiskorraldust, seda eelkõige veoautodele. 

Mugavuspood saab juurde n.-ö. istumisnurga baarileti ja pukktoolidega ning kliente hakkab teenindama kolm kohvimasinat. Juurde ehitatakse ka tualette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles