Ossinovski sai Läti raudteelt hiiglasliku kahjunõude ja politseiuurimise

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski möödunud aastal Tallinnas Ülemiste kaubajaamas, kus talle kuuluv raudtee-ettevõte Skinest remontis haruteid.
Oleg Ossinovski möödunud aastal Tallinnas Ülemiste kaubajaamas, kus talle kuuluv raudtee-ettevõte Skinest remontis haruteid. Foto: Eero Vabamägi

Läti majanduspolitsei kutsus Oleg Ossinovski osalusega raudteeremondifirma DMU vilcieni töötajad vestlusele, et selgitada Euroopa rahastusega rongiremondi skandaalset hilinemist, mis tõi riigile miljoneid eurosid kahju.

Uurimises, kuidas riiklik reisirongifirma Pasažieru vilciens ja Ossinovski osalusega DMU vilcieni täitsid 22 miljoni euro suurust lepingut kuue reisirongi remontimiseks, ei ole praegu kahtlusaluseid.

«Uurimine on alles algusjärgus, mis tähendab, et kõik dokumendid korjatakse kokku ja neid uuritakse,» ütles Läti politsei pressiesindaja Dairis Anučins. «Praegu on veel liiga vara rääkida konkreetsetest ebaseaduslikest tegudest või isikutest, kes neid korda saatsid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles