Läti maksuameti uue juhi otsingusaaga võib lõpuks tulemuseni jõuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti peaminister Maris Kucinskis loodab järgmisest nädalast uue maksuameti juhi välja kuulutada.
Läti peaminister Maris Kucinskis loodab järgmisest nädalast uue maksuameti juhi välja kuulutada. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Läti peaminister Maris Kucinskis ütles täna hommikul Läti televisioonile, et valitsus kinnitab uue maksuameti juhi ametisse järgmisel teisipäeval.

Valitsuskabineti pressisekretär Lita Juberte-Krumina ütles eelnevalt BNS-le, et kolmanda vooru tulemused tehakse teatavaks teisipäeval. Kolmandasse vooru valitud kandidaate hindasid sõltumatud personalieksperdid.

Peaminister Maris Kucinskise sõnul on kõik lõppvooru jõudnud kolm kandidaati väga kompetentsed ning positsioonile sobivad. Kolmandasse vooru jõudsid Andris Nikitins, Kaspars Rumba, Ilze Cirule ja hiljem kandidatuurist loobunud Kristaps Klauss.

Eelmine konkurss maksuameti juhi positsioonile kukkus läbi, kui komisjon otsustas, et ükski kandidaatidest ei olnud sobiv kandideerimaks kolmandas voorus.

Rahandusminister Dana Reizniece-Ozola pakkus seejärel positsiooni Läti keskkonnaameti direktorile Inga Kolegovale, kes võttis pakkumise vastu, kuid hiljem taandus, kui maksuamet leidis, et ta ei olnud avaldanud täit informatsiooni oma tehingute kohta deklaratsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles