Meie Maa: Leedo astub välja Saksamaa parvlaevaärist (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Laevakompanii (SLK) omanik Vjatšeslav Leedo
Saaremaa Laevakompanii (SLK) omanik Vjatšeslav Leedo Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaa Laevakompanii (SLK) omanik Vjatšeslav Leedo astub välja Saksamaal parvlaevaliiklust opereerivast ettevõttest Elb-Link Reederei ja SLK tütarfirma Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel lahkub ametist, kirjutab Meie Maa.

Elb-Link Reederei opereerimist jätkab üksinda kurseerivate parvlaevade omanik Olav Miil.

«Otsustan edasi minna üksinda,» ütles Miil lehele.

Saksamaa liini täituvus enne ja pärast suvist tipphooaega pole olnud ettevõtjatele rõõmustav, kirjutab Meie Maa kolmapäevases lehes ilmuvas artiklis.

Lisaks lahkub lehe andmetel peagi ametist seni mandri ja saarte vahel parvlaevaliiklust korraldanud Väinamere Liinide juht Urmas Treiel, kes on formaalselt tööl ka Elb-Linki juures.

Miil rääkis, et komplekteerib Saksamaal üksi jätkates Elb-Linkile ilmselt uue tegevjuhtkonna. «Möödunud suvi läks tegelikult väga hästi, aga esimene talv oli raske. Kui suudaks saabuva talve kuidagi üle elada, siis eelolev suvi annab ju taas lootust,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles