PlayStationi VR-komplekt jõudis täna müügile ja sai Eestis kohe otsa

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader PS VR videost The Deep
Kaader PS VR videost The Deep Foto: Sony

Sony andis täna teada PlayStation konsooliga koostoimivast virtuaalreaaluse seadmete komplekti müügilejõudmisest ja ühtlasi sai esimene partii Eestis kohe ka läbi müüdud.

PS VR kasutab sellised uusi tehnoloogiaid nagu 360-kraadi ulatuses pealiigutuste jälgimine, liikumiskompensatsioon ja Sony enda poolt loodud 3D-heliedastus, et tekitada mängijatele «teises maailmas» viibimise tunne.

Koos PlayStation Move, Dualshock 4 ning peagi müügile jõudva PS VR Aim pultidega on võimalik suhelda erinevate tegelaskujude ja objektidega. PS VR pakub ühtlasi «Social Screen» funktsiooni, mille abil saavad vaatajad jälgida teleriekraanilt, mida peakomplekti kandev inimene parasjagu näeb või mängida koos mänge, mis seda funktsiooni toetavad.

PS VR-ile on hetkel saada ligi 30 mängu, mille hulka kuuluvad teiste seas Rez, Batman: Arkham VR, DRIVECLUB VR ja RIGS Mechanized Combat League nimelised mängud. Aasta lõpuks kasvab see arv ligi 50-ni.

Eestis jõudis toode ööl vastu tänast esialgu müügile üksnes Euronicsi e-poes (hinnaga 449,99 eurot) ning esimene saadetis müüdi juba täna kella 9-ks läbi. Hetkel on soovijatel võimalik PS VR tellimus sisse anda ning uued seadmed jõuavad siia hiljemalt detsembri alguseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles