Postimehe otseülekanne: avalikult Rail Balticust (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 teeb Postimees otseülekande Tallinna Keskraamatukogu saalis toimuvast pressikonverentsist, kus muuhulgas tutvustatakse kodanikeühenduse Avalikult Rail Balticust poolt tellitud avaliku arvamuse uuringu tulemusi.

Kodanikuühenduse sõnul on erinevalt seni arvatust selgunud ka see, et Eesti elanikud eelistavad olemasoleva raudteevõrgu kiiruste tõstmist uue asukohaga Rail Balticu trassi ehitusele.

Pressikonverentsil  esinevad ettekandega ARB liige Priit Humal, transpordianalüütik Hannes Luts, Saku vallavolikogu esimees Tanel Ots ning läbi videosilla Tartust kommenteerib küsitlust statistik ja rahvastikuteadlane professor Ene-Margit Tiit.

Pressikonverentsi kava:

  • 12.00–12.10 Rail Balticu trassivalik: majandusmootor ja viitsütikuga pomm.  ARB liige, ettevõtja Priit Humal
  • 12.10–12.20 Avaliku arvamuse uuring: missugust raudteed sooviksid Eesti elanikud? Statistik ja rahvastikuteadlane prof Ene-Margit Tiit
  • 12.20–12.30 Kas Rail Balticu algus on Eesti Raudtee lõpp? Transpordianalüütik, Hannes Luts
  • 12.30–12.40 Rail Baltic kui projekt, mida oodatakse või kardetakse: kohaliku omavalitsuse nägemus. Saku vallavolikogu esimees Tanel Ots
  • 12.40–13.00 Küsimused esinejatele
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles