Narva Bussivedude vastu on esitatud nõudeid 650 482 euro ulatuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Narva liiniveo hanke võitis Atko, siis Narva Bussiveod oli sunnitud esitama pankrotiavalduse.
Kuna Narva liiniveo hanke võitis Atko, siis Narva Bussiveod oli sunnitud esitama pankrotiavalduse. Foto: Heino Käos

AS Narva Bussiveod pankrotihalduri esitatud jaotusettepaneku kohaselt on menetluses tunnustatud nõudeid 650 482 euro ulatuses.

Nõuetest moodustab 177 846 eurot SIA Unicredit Leasing Eesti filiaali nõue, 175 304 eurot OÜ Keil nõue, 113 583 eurot maksu- ja tolliameti nõue ja 109 449 eurot Neste Eesti ASi nõue. Ülejäänud nõuded jäid alla 50 000 euro piiri. Võlausaldajaid on kokku kaheksa.

Määruse peale võivad võlgnik ja jaotusettepanekule vastuväite esitanud võlausaldaja esitada määruskaebuse kirjalikult Tartu ringkonnakohtule Viru maakohtu kaudu 15 päeva jooksul määruse kättetoimetamisest alates.

Juuli alguses oli ettevõtte vara müügist laekunud üle 50 000 euro.

Narva linnale kuuluv bussifirma Narva Bussiveod AS tegi pärast Narva linna liiniveo hanke kaotamist veebruaris pankrotiavalduse ja koondas selle tagajärjel veebruarist kõik 74 töötajat.

Alates 1. veebruarist hakkas Narva linnas bussiliinivedusid tegema Atko Bussiliinid.

Veolepingu kestuseks on kuus aastat ning maksumuseks 6 miljonit eurot ilma käibemaksuta, riigihankes eeldatud maksimaalne maksumus oli 7 miljonit eurot, selgub riigihanke aruandest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles