VKG Transpordi uueks juhiks saab Anton Nõomaa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VKG.
VKG. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Viru Keemia Grupi (VKG) tütarettevõtte VKG Transport uus juht on alates novembrist ka seni kontsernis töötanud Anton Nõomaa.

«Kuna ta on sisekandidaat, on ta kontserni tegevuse ja vajadustega väga hästi kursis, ja see aitab tal kiiremini ettevõtte olukorraga tutvuda,» ütles VKG avalike suhete juht Irina Bojenko BNS-ile. Kokku laekus Bojenko sõnul juhi valimise konkursile 51 avaldust nii ettevõtte töötajatelt kui teistelt kandidaatidelt.

Siiani töötas Nõomaa VKG hankeosakonna juhatajana. Nõomaa on VKG-s töötanud seitse aastat, hanke- ja logistikavaldkonnas on tal 20-aastane kogemus.

Ettevõtte senine juht Ervin Küttis asub novembrist juhtima kalatööstusettevõtet AS Kallaste Kalur.

VKG Transport AS on VKG kontserni logistikaettevõte, mis osutab rahvusvahelisi ja riigisiseseid auto- ja raudteetranspordi teenuseid. Ettevõte veab ohtlikke veoseid autotranspordiga (ADR), remondib ja hooldab raudteid ning osutab kaubavedude ekspediitorteenuseid raudteedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles